Diensten

Dakkapel

Een dakkapel krijgt veel te verduren. Tegen de zon kunnen wij helaas niets voor u doen, maar vuil daarentegen des te meer. Dit is maar goed ook, want vuil tast het materiaal van de dakkapel behoorlijk aan. Wij reinigen de dakkapel met de juiste professionele producten en zetten daarna de kapel, indien mogelijk, voor u in de wax. De wax zorgt als het ware voor een extra beschermlaag. Mocht u hier vragen over hebben, kijk dan bij f.a.q. of stel ze gerust via ons contactformulier wanneer uw vragen onbeantwoord blijven!

Rolluik

Een rolluik geeft veel comfort. Hij verduistert goed, houdt de warmte buiten of binnen en zorgt ervoor dat het raam erachter minder goed bereikbaar is. De enige nadelen van een rolluik is dat hij op hoogte bevestigd kan worden en dat hij vuil wordt. Vaak zit er dan ook zand op de rolluiken waarbij het zand continue als schuurmiddel functioneert wanneer de rolluiken weer omhoog gaan. Het ziet er netter uit wanneer deze schoon is én uw rolluik gaat langer mee wanneer u deze regelmatig laat reinigen.

Rolluik reiniging Zoetermeer

Dakgoot

Mos, bladeren, zand en vuil zijn vaak de oorzaak van verstopte regen afvoeren. Het water kan niet tijdig worden afgevoerd en loopt over de rand van de dakgoot langs uw gevel, in de spouw en uiteindelijk naar binnen in uw woning. Een vochtige muur zorgt voor allerlei extra problemen en het kan zelfs de oorzaak zijn van agressieve schimmelvorming in uw woning. Heeft u bomen in de omgeving? Dan raden wij u aan om 2 keer paar jaar uw dakgoot na te laten kijken.

Dakgoot reinigen haaglanden

Boeideel

Vaak zijn de boeidelen gemaakt van hout of trespa platen.  Ze zorgen voor een stukje bescherming en afwerking van uw woning, maar ook dit plaatwerk heeft zijn onderhoud nodig. Aanslag en algengroei kan er voor zorgen dat uw schilderwerk sneller achteruit gaat en kan zelfs op den duur voor vochtplekken in het houtwerk zorgen. Om dit te voorkomen kunnen wij dit voor u reinigen en in de wax zetten, zodat u het schilderwerk wat langer uit kunt stellen en tegen een blinkend schoon boeideel aankijkt. Ook kijken wij tijdens deze werkzaamheden naar de staat van het materiaal en koppelen wij onze bevindingen aan u terug.

boeidelen reinigen Zoetermeer

Zonnepanelen reinigen

Het schoonmaken van zonnepanelen is nodig om het rendement op peil te houden. Een flinke regenbui helpt niet altijd om de zonnepanelen goed schoon te houden. Het reinigen van de zonnepanelen kan het beste in het voorjaar gebeuren. Zo profiteert u van de schone pv-panelen als er de meeste zonuren per dag zijn. De zonnige maanden zorgen namelijk voor 75% van de jaarlijkse opbrengst.

Woning ontruiming en schoonmaak

Moet u behalve de hele administratieve papierwinkel en verhuizing of misschien zelfs een begrafenis, ook de woning in korte tijd netjes opleveren en alle woonschade repareren? Dit soort zaken komen meestal onverwacht en dikwijls heeft u, noch iemand anders in de familie, daar op dat moment de tijd voor om dit te doen. Het ontruimen van een woning bij overlijden of verhuizen hoeft niet duur te zijn en vooral niet belastend voor u of eventueel de nabestaande. Dakkapelreiniging Haaglanden is een onderdeel van M CLEANING SERVICE. Klik hier om de andere mogelijkheden te bekijken.